Institut für Ernährungswirtschaft und Verbrauchslehre

Laufende Projekte

Caroline Dubbert:

  • The potential of cashew cultivation to empower smallholder farmers in Ghana

Johanna Scholz:

  • Gender differences in agricultural productivity and efficiency in Tanzania

Christoph Richartz:

  • Präferenz-, Vertrauens- und Informationsstrukturen deutscher Konsumenten: Zukünftige Absatzchancen für nachhaltig produzierte Agrarprodukte und ihr Einfluss auf globale Wertschöpfungsketten, Produzenten, Umwelt und Klima

Anna Labohm:

  • Impact of domestic labor-saving technologies on women´s productivity and empowerment in agriculture, household nutrition, food security and child outcomes

Sadick Muhammed:

  • The Role of Communication Channels in Food Production and Household Welfare: Evidence from ICT-Led Inoculant Dissemination in Northern Ghana

Asresu Yitayew Mengie:

  • Enhancing the Adoption of Agricultural Technologies through Improved Extension and Input Service Delivery Systems

Williams Ali:

  • Nachfragepräferenzen für Ernteausfallversicherungsprogramme von Kakao-Kleinbauern in Ghana

Baba Adam:

  • Contribution of Sustainable Agriculture to Household Welfare in Ghana